Vrachtwagens

Stuur bericht

Voor het verzegelen van trailerdeuren kunt u kiezen tussen een indicatieve verzegeling (vaste lengte of verstelbaar), barrière verzegeling of de economische herbruikbare verzegeling.

 

  • Indicatieve verzegeling: Deze verzegelingen worden gebruikt om vast te stellen of deuren van een vrachtwagen of trailer werden gemanipuleerd zonder toestemming. De verzegelingen kunnen zonder gereedschap worden aangebracht en handmatig of met een schaar of mes worden verwijderd. Elke verzegeling heeft een uniek nummer en kan ook met barcode worden uitgerust. Onze indicatieve verzegelingen kenmerken zich door een hoog veiligheidsniveau. Dit type verzegeling is te voorzien van uw eigen bedrijfslogo.
  • Barrière verzegelingen: Barrière verzegelingen zijn bedoeld om diefstal van vrachtwagens en trailers te bemoeilijken. Deze verzegelingen kunnen eenvoudig en snel handmatig worden aangebracht, maar moeten met gereedschap worden verwijderd. De verzegelingen zijn uitgerust met een uniek(e) nummer en/of barcode. Diverse barrière verzegelingen uit ons uitgebreide assortiment zijn geschikt voor de douaneapplicatie. De barrière verzegeling kan geleverd worden met uw eigen bedrijfslogo.

 

  • Herbruikbare verzegeling: worden de deuren van uw trailer meerdere keren per dag geopend? Dan leidt het gebruik van verzegelingen vaak tot complexe situaties en een moeilijk te controleren traject. Onder deze omstandigheden biedt de herbruikbare verzegeling uitkomst. Het robuust uitgevoerde mechanische systeem voorziet in een nieuw en uniek nummer na elke deuropening. Deze verzegeling is onderhoudsvrij en volledig mechanisch (zonder batterijen). Afhankelijk van de toepassing kunt u de herbruikbare verzegeling 5 tot 10 jaar gebruiken. De herbruikbare verzegeling vergt een eenmalige investering met een snelle terugverdientijd.

 

verzending...

Er is een fout opgetreden op de server.

OK

home | immersafe | producten | toepassingen | kwaliteit | contact

 

 webshop

Immersafe © 2021 All rights reserved.