VEILIGHEIDSVERZEGELINGEN

Volgens ISO17712 valt ieder verzegeling in een categorie.  ISO17712 heeft deze opgedeeld in 3 categorieën: Indicatieve verzegeling, Security Verzegeling en High Security Verzegeling.

 

Iedere klasse heeft bepaalde eisen waar een verzegeling aan moet voldoen. Hoe hoger de klasse, hoe zwaarder de eisen voor de verzegeling.

 

  • Indicatieve Verzegeling: Dit is samen met de High Security Seal de meest gebruikte verzegeling. De meeste verzegelingen vallen in deze categorie, zoals de Cable Seal met 1.5 mm kabel, maar ook een kunststof aantrekzegel of metalen bandverzegeling. Deze types verzegelingen zijn er om een indicatie te geven of de verzegelde vracht tussentijds is geopend.
  • Zware veiligheidszegels: Dit zijn de meest bekende verzegelingen en hebben de hoogste kwalificering en beveiligingsniveau. Zodra de zegels voldoen aan High Security Verzegeling certificering zijn ze ook conform C-TPAT (Customs Trade Partnership Against Terrorism). Deze klasse wordt vooral gebruikt bij het verschepen van containers. De High Security Verzegeling is vooral gemaakt van staal en het is onmogelijk om deze met de hand te openen. Hier is een zwaardere betonschaar, kabelschaar of slijper voor nodig om de zegel te verbreken. In deze categorie hebben wij verschillende Bolt Seals, Cable Seals en Bar Seals.

 

Het gebruik van verzegelingen stelt u in staat om bewijs te verkrijgen omtrent het eventueel niet-geautoriseerd openen van een lading. Elke poging een verzegeling of nummer-markering te verbreken of te verwijderen biedt onwerlegbaar bewijs daarvan.

 

Gecombineerde beveiligingsmogelijkheden maken volledig betrouwbare authentificatie van uw beveiligde goederen mogelijk. Nummering en barcodescanning van de verzegelingen stelt u in staat om uw goederen volledig te volgen en te controleren binnen de totale supply chain .

 

Alle veiligheidsverzegelingen:

home | immersafe | producten | toepassingen | kwaliteit | contact

 

 webshop

Immersafe © 2021 All rights reserved.