Onze veiligheidsenveloppen zijn gemaakt van LDPE voor optimale veiligheid t.b.v. uw zakelijke documenten en kostbaarheden. Bij elke onbevoegde poging een gesloten veiligheidsenvelop te openen wordt de universele tekst STOP zichtbaar. De enveloppen zijn voorzien van veiligheidstape en is bestand tegen extreme temperaturen. Bovendien beschermen de dubbele lasnaden met micro-opdruk langs de randen tegen het onbevoegd openen en opnieuw dichtmaken van de envelop.

 

Onze veiligheidsenveloppen worden aanbevolen voor gebruik in situaties waarbij veiligheid en zekerheid cruciaal zijn, zoals bij het transport van contant geld, cheques, certificaten, waardebonnen, biologische monsters en forensisch bewijsmateriaal.

 

De veiligheidsenveloppen zijn verkrijgbaar in transparante en niet-transparante uitvoering, maten en in diverse materiaaldiktes.

De veiligheidsenveloppen kunnen volledig naar wens aangepast worden zoals een eigen bedrukking, afwijkende maten met speciale kenmerken, thermo-indicatie, wateroplosbare inkt met unieke nummering of barcodes.

 

Diverse toepassingen van veiligheidsenveloppen en Seal Bags:

verzending...

Er is een fout opgetreden op de server.

OK

Veiligheidsenveloppen voor contanten en kostbaarheden

Veiligheidsenveloppen voor de luchtvaart (STEB's)

Veiligheidsenveloppen voor productmonsters (agricultuur)

Veiligheidsenveloppen voor medische toepassingen (met lekvrije sluiting)

home | immersafe | producten | toepassingen | kwaliteit | contact

 

 webshop

Immersafe © 2021 All rights reserved.