PRODUCTKWALITEIT

Stuur bericht

Immersafe selecteert zorgvuldig de beste componenten voor uw productfolio. We maken gebruik van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen en de laatste technieken m.b.t. het aanbrengen van prints en markeringen op de verzegelingen.

Het is om deze reden dat wij in staat zijn om onze klanten een constante hoge kwaliteit te bieden.

De kwaliteit en prestaties van onze veiligheidsverzegelingen weerspiegelt onze expertise op het gebied van de ontwerpen en technische uitvoering. Deze komen tot stand door de intensieve samenwerking met klanten, engineering, leveranciers en de fabriek.

De grote verscheidenheid aan producten die hier worden beschreven vormt het bewijs van onze bereidwilligheid om in samenwerking met onze klanten specifieke verzegelingen te ontwikkelen of bestaande concepten klantspecifiek aan te passen.

Wij zijn ook in staat om de gegevens van gebruikte nummering van de aan u geleverde verzegelingen voor u op te slaan. De veiligheidsverzegelingen van Immersafe zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen, kleuren en treksterktes voor vrijwel elke toepassing.

Wij nodigen u uit om ons over uw onderneming en uw speciale eisen op het gebied van veiligheidsverzegelingen te informeren. Wij laten u  ontdekken wat het voordeel is van een samenwerking met Immersafe.

verzending...

Er is een fout opgetreden op de server.

OK

home | immersafe | producten | toepassingen | kwaliteit | contact

 

 webshop

Immersafe © 2021 All rights reserved.