HERBRUIKBARE VERZEGELINGEN

Wij leveren tevens een geavanceerde, duurzame en herbruikbare mechanische verzegeling met manipulatie-beveiliging, die een voor de gelegenheid willekeurig en ad random beveiligingsnummer genereert.

 

Het biedt een duidelijke manipulatiebeveiliging voor alle soorten voertuigen en aanhangwagens. De herbruikbare verzegeling is vervaardigd volgens aanwijzingen van trailerbouwers, grote supermarktorganisaties, transportondernemingen en grote retailers, wereldwijd. Het garandeert de voordeligste herbruikbare verzegeling, wanneer deze wordt gecalculeerd over de levensduur van de verzegeling en/of de levensduur van het voertuig.

 

De herbruikbare verzegeling zal meer dan 50.000 keer kunnen worden gebruikt. Dit is vergelijkbaar met een verbruik van 13 eenmalig te gebruiken verzegelingen per dag, 365 dagen per jaar, gedurende een periode van 10 jaar. In verhouding tot het gebruik van traditionele verzegelingen is met dit type verzegeling dus een grote besparing te realiseren, ook milieu-technisch. Dankzij toepassing van een hoogwaadige roestvrij stalen constructie is deze verzegling extreem robuust. Doordat er geen batterijen worden gebruikt in deze verzegeling ontstaat er geen milieu-schade.

 

Voorbeelden van herbruikbare verzegelingen zijn:

 

 

Mechanical Seal

 

 

 

home | immersafe | producten | toepassingen | kwaliteit | contact

 

 webshop

Immersafe © 2021 All rights reserved.